Energy heroes voor je keuken

Energy heroes voor je keuken

Een fijne combinatie: keukenapparatuur die betaalbaar is en weinig energie gebruikt. ETNA noemt deze keukenapparaten haar ‘Energy Heroes’. Helden die uitblinken in prijs, gemak en energielabel.

Het Nederlandse merk speelt slim in op de nieuwste trends en kondigt nu drie nieuwe helden aan. Een A-label inbouwvaatwasser, een A-label koel-vriescombinatie en een A++ blokmodel afzuigkap.

ETNA VW743NC –  Luxe A-label inbouw vaatwasser

Met energieklasse A is dit een van de meest zuinige vaatwassers op de markt. Bovendien is het lage geluidsniveau van 43 dB(A) ideaal voor open keukens. Ook handig: heb je minder afwas, dan kun je er met de korfselectie functie voor kiezen om alleen de bovenste of onderste korf te reinigen.

Deze vaatwasser biedt ruimte voor 16 couverts, ondanks de standaard inbouwhoogte. De ETNA VW743NC staat voor luxe met led-binnenverlichting, resttijdindicatie op de vloer en een automatische deuropening voor energievriendelijk drogen. Met de ETNA Connect App kun je je favoriete programma’s instellen en de status van de vaatwasser op afstand volgen. Verkoopadviesprijs € 1.349,00.

inbouw vaatwasser

ETNA KCV520NZWA – Design A-label vrijstaande koel/vriescombinatie

Een modern zwart design, heerlijk veel ruimte en een heldhaftig laag energieverbruik; de ETNA KCV520NZWA met energielabel A verbruikt slechts 109 kWh per jaar. De vrijstaande koelkast  is ruim 2 meter hoog en super stil (35 dB) dankzij de inverter compressor.

Het koelgedeelte is voorzien van MultiFlow 360° ventilatietechniek, led-binnenverlichting en twee Convert Freshzones voor optimale bewaring van groente/fruit of vlees/vis. Het vriesgedeelte heeft drie ruime laden met FastFreeze en SuperCool functies voor snel invriezen en koelen. Een alarmsignaal waarschuwt als de deur openstaat. Dit model werd door het onafhankelijke testpanel van Kieskeurig bekroond met een 8,6! Verkoopadviesprijs € 1.999,00.

ETNA AB791ZT/RVS –  A++ label blokmodel afzuigkap voor een gezond binnenklimaat

De nieuwe AB791 90 cm brede slimline blokmodellen in matzwart en RVS, met energielabel A++, zijn echte ETNA Energy Heroes. Deze krachtige afzuigkappen hebben een capaciteit van 274 m³/h in de laagste stand en tot 632 m³/h in boost stand. Het glazen frontpaneel, de verlichte bedieningsknoppen en de dimbare led-strip zorgen voor extra gebruiksgemak en versterken de moderne uitstraling. Bovendien bieden deze afzuigkappen veel hoofdruimte dankzij de diepte van slechts 39,3 cm. Verkoopadviesprijs € 729,00.

Afzuigkap etna

Dit artikel is een betaalde samenwerking

Laat een reactie achter